Krapulaiselta näyttäminen kuuma kauneustrendi Japanissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Krapulaisesta tyylistä on tullut hiljattain kauneustrendi Japanissa. Sosiaalisessa mediassa on julkaistu useita kuvia ja videoita erilaisista krapulatyyleistä. Ammattimaskeeraajat ovat myös julkaisseet meikkaustutoriaaleja krapulatyylien loihtimiseen.

Krapulaisen meikin saa parhaiten aikaan meikkaamalla silmän alaluomet tummiksi. Sen lisäksi silmän alapuolelle levitetään luomiväriä tai poskipunaa, joka saa ilmeen näyttämään siltä, kuin silmiä turvottaisi ja poskia punottaisi.

Kauneustyyliä kutsutaan krapulatyyliksi perustelluista syistä, sillä kasvoissa on ne alueet korostettuina, jotka olisivat juhlimisen seurauksena turvoksissa tai punottaisivat. Trendi on kuitenkin hillitty ja japanilaiskaunottarien krapulameikki on huolitellumpi, kuin aidosti krapulassa olevien.

#島崎遥香#ぱるる#AKB48

Kuva, jonka 島崎遥香 (@paruru_run) julkaisi

#島崎遥香#ぱるる#AKB48#love#cute#like

Kuva, jonka 島崎遥香 (@paruru_run) julkaisi