Naisten päiväuni toteutui: Cristiano Ronaldo alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jalkapallotähti Cristiano Ronaldo matkusti äskettäin Australiaan osallistuakseen International Champions Cup -kiertueeseen. Siellä hänen kerrottiin kuitenkin keskittyneen lähinnä näyttelijätär Margot Robbien iskemiseen muun muassa some-viesteillä.

Nyt miljoonien naisten päiväuni nähdään CR7-alusvaatemerkin mainoskuvissa – tietenkin pelkät alushousut yllään. Kyseessä on merkin syksyn ja talven malliston tuoreet mainoskuvat

Margot Robbie ei ole tiettävästi lämmennyt liehittelylle, sillä hän on seurustellut Tom Ackerleyn kanssa jo lähes vuoden ja suhteen uskotaan olevan vakavalla pohjalla. Margotin suhteen Cristiano jäänee nuolemaan näppejään. Voisi kuitenkin luulla, että miehelle löytyy muista australialaisista kaunottarista seuraa.

Splash
Splash
Splash
Splash