Nosturit kaatuivat Hollannissa – tragedia tilanne videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollannin Alpen aan den Rijnissa koettiin maanantaina kauhun hetkiä, kun kaksi nosturia sortui keskellä Rhine-jokea sijaitseella rakennustyömaalla. Onnettomuus johti 20 ihmisen loukkaantumiseen. Raju tilanne tallentui kokonaisuudessaan sivullisten kuvaamille videoille.

Nostureita käytettiin paikallisen sillan uudistamistöihin. Laitteet olivat nostamassa tienpätkää, kun toinen nostureista joutui epätasapainoon aiheuttaen kummankin romahtamisen. Nosturit kaatuivat joen varrella olleiden liikerakennusten päälle.

De Volkskrant -lehden mukaan paikalle hälytettiin nopeasti maanjäristykseen ja muihin luonnonkatastrofeihin erikoistunut pelastushenkilökunta. Tilanteesta kuvatut järkyttävät videot ovat sittemmin päätyneet Youtubeen.