Supermalli pestattiiin säätytöksi – ei mennyt ihan putkeen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumalli Chrissy Teigen vieraili äskettäin ABC 13 -kanavan uutislähetyksessä. Kaunottaren tehtävänä oli kertoa katsojille lähipäivien säätiedot. Säätyttönä työskenteleminen osoittautui yllättävän haastavaksi ja hän sekoili sanoissaan lähetyksessä.

Mallikaunotar ei muistanut mikä päivä oli kyseessä, eikä hän tiennyt mistä aloittaa selostuksensa. Daily Mail -lehden mukaan Chrissy on jälkeenpäin nauranut huvittaville mokilleen.

Tähtönen julkaisi Instagramissa videon sekavasta puheestaan lähetyksessä. Teigen totesi, että hän oli löytänyt jälleen yhden ammatin, jota hän ei osaisi hoitaa. Malli oli kiitollinen, että hän pääsi kokeilemaan säätyttönä olemista ja muutamista sanasekoiluista huolimatta, hän suoritui tehtävästään hyvin.

Learned another job I can't do #ABC13 #Houston thanks for having me!

Video, jonka @chrissyteigen julkaisi