Wow! Pussycat-Nicole pokasi 13 vuotta nuoremman poptähden

Viihdeuutiset · Annika Kela

Laulajatar Nicole Scherzinger on huhujen mukaan alkanut tapailla laulaja Ed Sheerania. 37-vuotias kaunotar löysi 24-vuotiaasta Sheeranista lohduttajan erottuaan formulakuski Lewis Hamiltonista.

Nicole halusi purkaa sydäntään musiikkiin ja Ed Sheeran auttoi häntä kappaleiden säveltämisessä. The Sun -lehden mukaan yhteistyö muuttui pian syväksi ystävyydeksi ja nyt parin välillä on huhuttu olevan myös romantiikkaa.

Viime aikoina Ed Sheeran ja Nicole ovat seuranneet toistensa keikkoja toistensa takahuoneista käsin. Sheeran on myös lennättänyt Scherzingerin hänen kotikaupunkiinsa Suffolkiin treffeille. Pariskunnalla on ollut hauskaa toistensa seurassa ja on paljon mahdollista, että heidän välilleen kehkeytyy vielä roihuva romanssi.

Okay okay you win @teddysphotos, you're taller #UOENO

Kuva, jonka Nicole Scherzinger (@nicolescherzy) julkaisi