Jackass-tähti Steve-O pidätettiin – tempaisi hyvän asian puolesta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuisesti tunnetuksi hurjapääksi Jackass-ryhmän jäsenenä tullut Steve-O pidätettiin, kun hän osoitti mieltään merieläinten kaltoinkohtelusta syytettyä Sea Worldia vastaan. Mies kiipesi nimittäin sunnuntaina korkean nosturin yläosaan kymmenien metrien korkeuteen.

Poliisit saivat nopeasti hälytyksen nosturiin kiivenneestä henkilöstä, jonka aikeita he eivät tienneet. Paikalle saapui nopeasti joukko poliisipartioita ja helikopteri. Lopulta Steve-O, oikealta nimeltään Stephen Glover, sai puhallettua nosturin nokkaan suurikokoisen puhallettavan miekkavalaan. Lisäksi hän räjäytti nosturissa ilotulitteita.

Alas päästyään Steve-O pidätettiin välittömästi ja kuljetettiin poliisiasemalle.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash