Miehet leikkivät nyrkkitappelua – nuori perheenisä menehtyi

Ohhoh! · Annika Kela

Nuori brittimies oli saanut kutsun ystäviensä järjestämiin juhliin Lontoossa. Tommy Main nautti kavereidensa kanssa runsaasti alkoholia ja sitten yksi heistä sai päähänpiston ryhtyä leikkimään nyrkkitappelua.

21-vuotias Desmond Bartley haastoi 23-vuotiaan Tommy Mainin vitsikkääseen otteluun. Molemmat vaihtoivat lyöntejä, kunnes Main sai kovan osuman rintakehäänsä. Tommy ehti sanoa: ”Tuo oli hyvä!”, ennen kuin hän kaatui elottomana maahan.

Daily Mail -lehden mukaan Desmond Bartleyta syytetään taposta. Tutkimukset paljastivat, että Mainin veressä oli alkoholin lisäksi jäänteitä kokaiinista, ketamiinista ja kannabiksesta. Viranomaisten mukaan on lyönti rintakehään oli kuitenkin ratkaiseva tekijä, sillä Mainin sydän pysähtyi.

Viranomaisten mukaan ei ole ensimmäinen kerta, kun humalaisten leikkimielinen nyrkkitappelu on päättynyt vakaviin seurauksiin. Poliisit ovat huolissaan nuorten juhlaleikeistä, joissa pidetään hauskaa väkivaltaisella tavalla. Viranomaiset muistuttavat, että tappeleminen ei ole mikään vitsi, sillä yksikin lyönti voi tappaa.