Taifuunin valtava isku tallentui autokameraan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Luonnonmullistukset ovat viime päivinä moukaroineet Taiwania ja Kiinaa, kun taifuuni Soudelor iski alueille valtavalla voimalla. Harvoin taifuuneista saadaan yhtä dramaattista videomateriaalia kuin tällä kertaa, sillä erään auton kojelautakamera tallensi tilanteen taifuunin iskiessä.

Videolla nähdään miten raju myrsky muuttuu silmänräpäyksessä kuin valtavaksi pesukoneeksi, kun ihmiset, autot, puut ja kaikki muu irti lähtevä sinkoutui tuulten mukana. Taifuunin voimasta saa hyvin kuvan, kun seuraa edellä ajavaa valkoista henkilöautoa, joka katoaa parissa sekunnissa taifuunin mukana näkyvistä.

Soudelor oli kolmannen luokan trooppinen hirmumyrsky, jossa tuulten nopeus lähenteli jopa 60 metriä sekunnissa. Useita ihmisiä on kuollut ja satoja loukkaantunut taifuunin aiheuttaessa tuhoja.