Dalmatiankoirasta kissanpentujen keinoemo – söpöyden huippu!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hyväsydäminen dalmatiankoira Lady on tullut monille tutuksi useiden Youtube-videoiden myötä. Hellä ja rakastava Lady on nimittäin toiminut keinoemona jo monille koiran- ja kissanpennuille. Ladyn omistaja Jennifer Pogue on hiljattain julkaissut uutta materiaalia uusista pennuista.

Tällä kertaa Lady toimii keinoemona pienille ja vilkkaille kissanpennuille. Jennifer on on kuvannut kotivideon hetkestä, jolloin perhe oli selvästi asettumassa päiväunille. Lady asettautui suojelevasti pentujen taakse ja hellästi nuuhki ja noulaisi pentuja.

Jenniferin mukaan Lady on hoitanut useita pentuja ja se on aina yhtä omistautunut tärkeälle tehtävälleen. Ladyn ansiosta näillä pennuilla on kirkkaampi tulevaisuus edessä. Video on osoitus siitä, että eläimet osaavat huolehtia ja välittää toisistaan yli rotu- tai lajirajojen.