Lehti tuomittiin korvauksiin – Väitti Rihannan ja Leonardo DiCaprion odottavan lasta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä Leonardo DiCaprio on haastanut ranskalaisen Oops!-juorulehden oikeuteen. Lehti väitti, että poptähti Rihanna oli raskaana DiCapriolle, eikä mies halunnut lasta. Lehden mukaan Leonardo oli kertonut, ettei hän aio olla jälkikasvun kanssa missään tekemisissä.

Perättömät väitteet olivat niin räikeitä, että Leonardo päätti ryhtyä oikeustoimiin. Daily Mail -lehden mukaan näyttelijä vaati lehdelle 18 000 euron maksimirangaistusta ja sen lisäksi oikaisua tekemästään artikkelista. Asia on ratkaistu oikeudessa ja Oops!-lehti määrättiin maksamaan näyttelijälle vahingonkorvauksia.

Juorulehden päätoimittaja ei ole ollut tyytyväinen oikeuden määräämään tuomioon. Hänen mukaansa Leonardo DiCaprio haastoi lehden oikeuteen vain, koska lehti paljasti näyttelijän rasistisen ja perverssin puolen. Toimittaja ei ole pahoitellut kirjoittamaansa artikkelia, mutta todennäköisesti lehti joutuu tekemään siitä oikaisun seuraavaan numeroonsa.