Järkytys elokuvateatterissa – mies käynnisti lehtipuhaltimen kesken kauhuelokuvan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Oman elämänsä jekuttelija sai koko elokuvateatterisalillisen ihmisiä kauhun valtaan keksimällään tempulla. Mies meni kauhuelokuvan näytökseen lehtipuhaltimen kanssa ja säikäytti kaikki elokuvan katsojat laitteen päästämällä äänellä, joka muistuttaa erehdyttävän paljon moottorisahan ääntä.

The Gift -nimisen kauhuelokuvan luoman valmiiksi jännittyneen tunnelman ja moottorisahan äänen vuoksi koko sali meni hysteeriseksi. Ihmiset olivat paniikin vallassa ajatellessaan, että moottorisahamurhaaja on tullut tappamaan heidät ja tekee sen raaja raajalta. Katsojat panikoivat ja alkoivat hädissään etsimään pimeässä teatterisalissa uloskäyntiä.

Osa paniikinvallassa elokuvateatterisalista poistuneista ihmisistä loukkaantui rynnätessään ulos Newport Beachissa esitetystä näytöksestä. Metro-lehti kertoo poliisin arvioineen tekijöitä olleen salissa mahdollisesti myös useampikin. Hysteeristen asiakkaiden seassa tekijät olivat päässeet kuitenkin huomaamatta karkuun.