Mies valkaisi hampaansa – aine syövytti leukaan reiän!

Ohhoh! · Annika Kela

22-vuotias brittimies on joutunut hakeutumaan sairaalaan epäonnistuneen hampaiden valkaisun johdosta. Valkaisuprojektin seurauksena Jake Barrettin kielen alle oli kehittynyt paise, jonka sisältämä myrkky syövytti miehen suun pintaa.

Lopulta kipu muuttui sietämättömäksi ja Jake hakeutui sairaalaan. Mies oli sinnitellyt myrkyllisen paiseen kanssa kuusi päivää. Lääkärit huomasivat heti, että kyseessä oli yliherkkyyreaktio valkaisuaineelle. Lääkärit kiidättivät miehen leikkaussaliin, sillä paiseen revetessä se olisi saattanut johtaa vakavampaan myrkytystilaan ja kuolemaan.

Leikkauksessa lääkärit avasivat leuassa olevan reiän ihon läpi asti, jotta myrkky saataisiin poistettua. Daily Mail -lehden mukaan Jake on toipunut leikkauksesta. Vaikka Barrett aikoo jatkossa välttää kotitekoisia hampaiden valkaisuja, ei hän ole luopunut valkoisten hampaiden tavoittelusta. Mies kävi hiljattain valkaisemassa hampaansa ammattilaisten käsittelyssä ja tällä kertaa hän ei kärsinyt yliherkkyysreaktioista.