Postimies julkaisi kuvan mainoksia lukevasta pojasta – sadat lahjoittivat kirjoja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ron Lynch julkaisi Facebook-sivuillaan todella ihanan avunpyynnön 12-vuotiaan pojan puolesta. Matthew Flores -niminen poika halusi lukea, mutta hänellä ei ollut yhtäkään kirjaa.

Lynch päätti korjata tilanteen ja pyysi ystäviään lähettämään pojalle lehtiä ja kirjoja, minkä jälkeen ei kulunut aikaakaan kun pojan kirjahylly oli jo täynnä.

Lynch oli toimittamassa Floresin kotiin postia kun hän huomasi pojan lukevan mainoksia. Flores oli kysynyt mieheltä, olisiko hänellä ylimääräisiä mainoksia tai lehtiä, joita poika voisi lukea. Lynch oli kommentoinut, että poika voisi mennä kirjastoon lainaamaan kirjoja, mutta pojan perheellä ei Floresin mukaan ollut rahaa bussimatkaan eikä perheellä ollut autoakaan.

Lynch julkaisi Facebook-tilillään 23. heinäkuuta kuvan Floresista ja pyysi ystäviään lähettämään pojalle kirjoja, sillä kaikilla halukkailla pitäisi olla mahdollisuus lukea. Kuva lähti leviämään nopeasti ja viikon sisällä poika sai useita paketillisia kirjoja. Lynchin avulla pojan kirjahylly on nyt täynnä ja hän tulee vastaanottamaan luultavasti vielä todella monta kirjapakettia lähiviikkojen aikana.