Pulu pidätettiin Costa Ricassa: Salakuljetti huumeita vankilaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kerroimme taannoin kuinka Intiassa pidätettiin vakoilusta epäiltynä pulu, kun sen pyrstöstä oli löytynyt kirjoitettu viesti. Nyt toinen pulu on pidätetty puolestaan Costa Ricassa.

La Reforma -vankilan vartijat ovat onnistuneet saamaan kiinni pulun, joka yritti salakuljettaa huumeita vangeille Costa Ricassa. Pulun ympärille oli kiedottu pieni kuljetuspussi, joka sisälsi kokaiinia ja kannabista.

Kiinniotto ei sujunut ongelmitta ja lintu loukkaantui tilanteessa. Teletica-lehden mukaan huumeiden takavarikoimisen jälkeen lintu toimitettiin hoidettavaksi eläinlääkärille. Viranomaiset aikovat pitää lintua vangittuna 40 päivän ajan estääkseen sen paluun huumekauppiaiden luo.

Vartijat kertoivat, ettei pulu ole ensimmäinen eläin, joka on värvätty huumeiden salakuljettajaksi. Viranomaiset ovat aiemmin ottaneet kiinni iguaaneja ja kissoja, jotka ovat olleet samalla asialla. Jää nähtäväksi aikovatko poliisit kiinnittää puluun jäljittimen siltä varalta, että se palaa rikoskumppaneidensa luo.