Daniel Radcliffe karaokebaarissa – otti Eminemin tuotannon haltuun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

25-vuotias näyttelijä Daniel Radcliffe on monille tunnettu Harry Potter -elokuvista nuorena velhokoulun opiskelijana. Radcliffe on osoittautunut kuitenkin myös melko päteväksi räppäriksi ja esitellyt taitojaan pienissä karaokebaareissa satunnaisille yleisöille.

YouTubessa on julkaistu video, joka on kuvattu The Independent -lehden mukaan Kalifornialaisessa karaokebaarissa. Baarin asiakkaat ovat olleet varmasti todella yllättyneitä, kun Radcliffe on yllättäin astellut lavalle ja vieläpä melko mielenkiintoisen kappalevalinnan kanssa.

Radcliffe otti Cameron’s Pub -nimisen kuppilan lavan haltuunsa kunnon räppärin elkein. Näyttelijä veti asenteella Eminemin nopeatempoisen The Real Slim Shady -kappaleen ja suoriutui siitä yllättävän hyvin. Yleisön innostuneista huudoista päätellen myös muut baarin asiakkaat olivat tyytyväisiä miehen suoritukseen.