Autovaras jäi autoon jumiin – soitti hätänumeroon

Viihdeuutiset · Annika Kela

Montanan poliisi on pidättänyt 31-vuotiaan yhdysvaltalaismiehen epäiltynä autovarkaudesta. Rayn Payne oli tunkeutunut pysäköityyn henkilöautoon ja yrittänyt varastaa sen. Miehen epäonneksi ovet menivät lukkoon, eikä mies päässyt ulos autosta.

Metro-lehden mukaan hätääntynyt Payne soitti lopulta hätänumeroon pyytääkseen apua. Montanan poliisi vastaanotti kutsun ja saapui paikalle. Viranomaiset soittivat auton omistajalle ja kertoivat tilanteesta.

Omistaja antoi poliiseille avaimet ja Payne onnistuttiin vapauttamaan autosta. Viranomaiset kertoivat, että mies tulee saamaan syytteet varkauden yrittämisestä ja ilkivallasta. Payne ei ole kiistänyt syyllisyyttään. Toivottavasti hän otti tapauksesta opikseen.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.