Pyroteknikon huikea taidonnäyte: Liekehtivät tikapuut ilmestyivät taivaalle!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kiinalaissyntyinen Cai Guo-Qiang on yksi maailman tunnetuimmista pyroteknikoista. Ei ole ihme, että miestä pidetään hänen alallaan suurena taiteilijana, sillä Cain suunnittelemat ilotulitteet ovat räjähtäessään taideteoksia.

Metro-lehden mukaan Cai Guo-Qiang on hiljattain esitellyt ennennäkemättömän ilotulitteen, jota hän suunnitteli 20 vuotta. Cai halusi tehdä esityksen taivaalle kohoavista tikapuista. Vuosikymmeniä kestäneen testauksen jälkeen mies on viimein onnistunut visiossaan.

Guo-Qiang esitteli tikapuut isoäitinsä 100-vuotissyntymäpäivien kunniaksi. Ilotulitenäytöksestä kuvattu video on julkaistu Youtubessa. Video osoittaa, että Cai on tehnyt hämmästyttävän tarkkaa työtä. 20 vuoden suunnittelu huipentui tikapuiden kohotessa taivaalle ja näky on henkeäsalpaavan upea.