Pyroteknikon huikea taidonnäyte: Liekehtivät tikapuut ilmestyivät taivaalle!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kiinalaissyntyinen Cai Guo-Qiang on yksi maailman tunnetuimmista pyroteknikoista. Ei ole ihme, että miestä pidetään hänen alallaan suurena taiteilijana, sillä Cain suunnittelemat ilotulitteet ovat räjähtäessään taideteoksia.

Metro-lehden mukaan Cai Guo-Qiang on hiljattain esitellyt ennennäkemättömän ilotulitteen, jota hän suunnitteli 20 vuotta. Cai halusi tehdä esityksen taivaalle kohoavista tikapuista. Vuosikymmeniä kestäneen testauksen jälkeen mies on viimein onnistunut visiossaan.

Guo-Qiang esitteli tikapuut isoäitinsä 100-vuotissyntymäpäivien kunniaksi. Ilotulitenäytöksestä kuvattu video on julkaistu Youtubessa. Video osoittaa, että Cai on tehnyt hämmästyttävän tarkkaa työtä. 20 vuoden suunnittelu huipentui tikapuiden kohotessa taivaalle ja näky on henkeäsalpaavan upea.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat