Jessica Wright käsi paketissa – silikonikurvit bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Glamour-malli Jessica Wright on tullut suomalaisille tutuksi esimerkiksi Glamourelämää Essexissä -sarjan kautta. Brittitähti nousi taannoin otsikoihin kasvatettuaan rintojensa kokoa implanttien avulla 32C-koosta 32DD-kokoon.

Nyt Jessica Wright on telonut itseään niin pahasti, että joutui käymään sairaalassa loukattuaan kätensä. Paketissa oleva käsi ei kuitenkaan haitannut juurikaan hänen auringonpalvontaansa, sillä loukkaantumisesta huolimatta neitokainen viihtyi hyvin bikineissä. Käteen jää tosin ikävä rusketusraita.

Jessica Wright on kotimaassaan realitytelevisiosta ja viihdelehtien sivuilta tunnettu julkkis. Realitytähteyden ja mallintöiden lisäksi hän on kokeillut uraa laulajana. Hänen Dance All Night -debyyttisinglensä julkaistiin vuonna 2012. Taannoin Jessica nähtiin mallina Ann Summers -vaatemerkin mainoskampanjassa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash