Rahtilaivan kapteenin tempaus leviää netissä – Star Warsin teema sumutorvilla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kerroimme viime vuonna kuinka MSC Magnifica -risteilualuksen kapteeni yllätti katsojat perinpohjin, sillä tavallisen torvensoiton sijaan hän päätti esitellä musiikillista osaamistaan Hampurin sataman syntymäpäivän kunniaksi. Nyt saman varustamon rahtilaiva on puolestaan yllättänyt yleisön.

Nyt Mediterranean Shipping Companyn rahtilaiva on tehnyt näyttävän saapumisen satamaan Hampurissa. MSC-yhtiön laivaa oli vastaanottamassa suuri väkijoukko, jotka olivat kiinnostuneita näkemään merillä seilaavan jättiläisen.

Rahtilaivan kapteeni oli päättänyt tehdä satamaan saapumisesta mieleenpainuvan esityksen. Niinpä laivan torvista alkoi kuulua sävelmiä, jotka olivat tuttuja Tähtien Sota -elokuvista.

Elokuvan tunnusmusiikin soittaminen oli miehistöltä loistava valinta, sillä mahtipontinen kappale sopi tilanteeseen kuin nenä päähän. Hampurin satamaan saapunut rahtilaiva on yksi maailman suurimmista ja sen näkeminen on henkeäsalpaava kokemus ilman taustamusiikkiakin.