Yllätysvalinta Stephen Kingin tappajapellen rooliin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Stephen Kingin yli tuhatsivuinen Se-romaani kääntyi vuonna 1990 kaksiosaiseksi televisioelokuvaksi. Monien noihin aikoihin lapsuuttaan viettäneiden mieleen jäi kummittelemaan elokuvan murhanhimoinen Pennywise-klovni, jota esitti näyttelijälegenda Tim Curry.

Se-romaanista ollaan työstämässä uutta elokuvaversiota, jonka ohjaa HBO:n True Detective -sarjalla mainetta kerännyt Cary Fukunaga. Uuden filmatisoinnin Pennywise-pellen näyttelijä on nyt paljastettu, ja valinta saattaa tulla monille yllätyksenä. Hahmoa esittää tällä kertaa 22-vuotias Will Poulter.

Nuori brittinäyttelijä on tullut tunnetuksi Millerit-komediasta ja suosittuihin nuortenkirjoihin perustuvasta Labyrintti-elokuvasta. Variety-lehden mukaan Will Poulter yllätti Cary Fukunagan osoittautumalla koe-esiintymisessä täydelliseksi Pennywise-klovniksi. Rooliin ehdolla oli myös Mark Rylancen ja Ben Mendelsohnin kaltaisia konkarinäyttelijöitä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat