Tyttö puristi 6 vuotta vanhan finnin – yököttävä lopputulos!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nuori yhdysvaltalaistyttö oli päättänyt hankkiutua eroon korvassaan olevasta finnistä. Neitokainen oli pyytänyt äitiään avustamaan epämiellyttävässä projektissa. Äiti halusi kuvata tilanteen videolle, sillä hänen mielestään kuusi vuotta vanhan finnin puristaminen oli iso juttu.

Daily Mail -lehden mukaan tyttären korvassa oli ollut näppy kaksivuotiaasta asti. Kun tyttö alkoi puristaa näppyä, purkautui sieltä pihalle epäpuhtauksia. Aivan kuin neitokaisen korvassa olisi ollut mato.

Kun tyttö pyyhki kätensä paperiin puristamisen jälkeen, kiljahti hän kauhusta nähdessään, mitä finnin sisällä oli ollut. Perheenäiti kommentoi tilannetta videolle ja jopa hän totesi, ettei hän ole eläessään nähnyt mitään vastaavaa.

PÄIVITYS: YouTube on poistanut videon, koska sen mukaan kyseessä oli erityisen loukkaava ja vastenmielinen materiaali. Päätös oli mielenkiintoinen, sillä ilmeisesti finnin puristaminen on väkivaltavideoita vastenmielisempää.

YouTube
YouTube