Selfiekeppi-villitys lähti käsistä – uskomattomia virityksiä

Digi · Tim Isokivi

Selfie-kepit ovat olleet markkinoilla jo jonkin aikaa, mutta niistä tuli viime jouluna todellinen hittituote. Selfie-keppien avulla on helpompi ottaa kuvia vähän kauempaa, jolloin oma asu tai iso ryhmä ystäviä mahtuu myös samaan kuvaan.

Kaikilla ei valitettavasti ole selfie-keppiä, mikä on pakottanut ihmiset keksimään luovia ratkaisuja rakentaakseen itselleen oman kepin. Sosiaalinen media onkin pullollaan kuvia mitä hauskimmista ja erikoisimmista viritelmistä, joita ihmiset ovat keksineet saadakseen itsestään kuvan hieman kauempaa.

Selfie-keppejä on rakennettu puusta, leivistä, tikuista ja lähes mistä tahansa kättä pidemmästä. Yksi isoäiti keksi kehittää itselleen selfie-kepin selänrapsuttimen ja kuminauhan avulla, mikä sai lapsenlapsen halkeamaan naurusta.

Eräs idearikas mies keksi tehdä selfie-keppinsä kahden henkarin avulla. Omatekoisilla kepeillä saa toki kameran kauemmas, mutta niistä puuttuu yksi tärkeä toiminto, mikä on kameran laukaiseminen kepin päästä. Onneksi monien puhelimien kameroissa on nykyään ajastin.