Elefantti hyökkäsi auton kimppuun – mahtaako vakuutusyhtiö uskoa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eläimet aiheuttavat runsaasti onnettomuuksia ja siten myös korvauskuluja vakuutusyhtiöille. Suomessa yleisimät ja kalleimmat vahingot taitavat olla hirvikolareita, mutta myös paljon muuta sattuu. Tuskin vastaan tulee kuitenkaan elefantti, joka hyökkää henkilöauton kimppuun kuten tällä videolla.

Be careful on the roads, our minions don't think your insurance company will believe this story!

Posted by Bourne Police Department on 24. tammikuuta 2015

Parhaillaan verkossa leviää jo aiemmin julkaistu video, jossa nähdään miten elefantti on päätynyt autotielle, jossa on vilkasta liikennettä. Jostain syystä elefantti ärsyyntyy eräälle henkilöautolle ja päättää ottaa siitä mittaa.

Sivullinen kuvasi videolle kuinka elefantti murjoo autoa monin tavoin. Onneksi video kuvattiin, sillä muuten auton omistajalla voisi olla hieman selittämistä vakuutusyhtiölleen.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.