Pippa Middletonista tuli fitness-kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittikaunotar Pippa Middletonin peppu sai aikoinaan massiivisen mediahuomion siskonsa Kate Middletonin ja prinssi Williamin häissä. Sittemmin seurapiirikaunotar julkaisi Celebrate-kirjan, joka osoittautui flopiksi. Viime aikoina Pippa on viettänyt poissa parrasvaloista, mutta parhaillaan hän lomailee.

Eilen 31-vuotias Pippa kuvattiin St. Barthsin luksussaarella Karibialla, jossa hän nautti seurueensa kanssa lomastaan bikineissä. Samalla paljastui hänen upea vartalonsa, joka on tulosta Pippan viime aikojen fitness-innostuksesta. Pippa harrastaa nykyisin kuntoilua, maratoneja ja triathloneja.

Pippa Middleton vei aikoinaan ikimuistettavasti huomion siskonsa Kate Middletonin kuninkaallisissa häissä vuonna 2010, kun naisen takamus nousi median kiinnostuksen kohteeksi. Näyttelijäkomistus Justin Timberlake paljasti taannoin ihastuksensa Pippa Middletoniin, ja televisiotähti Ryan Seacrest nimesi Pippan maailman halutuimmaksi naistähdeksi. Pippa tunnetaan julkisuudessa erityisesti takapuolestaan, jota ihaillaan ympäri maailmaa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash