Suomen erikoisin sauna myynnissä – tällaista ei tule heti vastaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lauttasaunat ovat saaneet Suomessa viime vuosina suuren suosion, joka näyttää vain kasvavan kesä kesältä. Nyt tarjolla on kuitenkin jotain todella uniikkia, kun kaikkien lauttasaunojen kuningas on tullut myyntiin. Kyseessä on aiemminkin lehtien palstoilla nähty sorsasauna Finn Duck Sauna.

Huutokaupat.com
Huutokaupat.com

Vuonna 1999 rakennettu Finn Duck on sorsan näköinen saunalautta, johon mahtuu kerralla peräti kahdeksan ihmistä. Pituutta erikoisella aluksella on 5,5 metriä, leveyttä 2,8 metriä ja korkeutta 3,2 metriä. Salongissa korkeutta riittää 195 senttiä, joten myös aikuinen mies mahtuu seisomaan. Matka taittuu 15 hevosvoiman moottorilla noin viiden solmun nopeudella.

Finn Duck on nyt tullut myyntiin Huutokaupat.com-verkkosivustolla, jossa sen hinta on tätä tämän artikkelin julkaisuhetkellä 2.700 euroa.