Aavemainen näky: Zombiemaiset kengurut säikäyttivät pyöräilijän

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australialainen Ben Vezina kohtasi pyöräretkellään pelottavan näyn Hawkstone Park -luonnonpuistossa. Laakealle nurmialueelle oli kerääntynyt kymmeniä kookkaita kenguruita, jotka vain seisoivat jähmettyneinä paikoillaan.

Vezina on kuvannut aavemaisen hetken videolle. Mies pelkäsi, että kengurut hyökkäisivät hänen kimppuunsa, sillä uhattuina eläimet voivat olla ihmiselle vaarallisia. Ben huomasi, että kengurut käyttäytyivät pyöräilijän läsnäollessa arveluttavasti.

Lauman jäsenet olivat jähmettyneet paikoileen kuin patsaat. Kymmenet silmäparit seurasivat pyöräilijän liikkeitä. Daily Mail -lehden mukaan Ben oli peloissaan ja hänestä tuntui kuin hän olisi ajanut zombielauman ohi. Erikoisesta näystä huolimatta, Ben onnistui ohittamaan lauman jäsenet turvallisesti.