Kodittomille jaettiin 100 kameraa – silmiähiveleviä tuloksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kodittomat saivat heinäkuussa kokea yllätyksen Lontoossa, kun heille jaettiin 100 kameraa, jotta he voisivat ikuistaa oman Lontoonsa kuviin. Nyt projektin tuloksista on koostettu The Cafe Art 2016 My London -niminen kalenteri, jonka kuvia voisi hyvin uskoa ammattikuvaajien otoksiksi.

100 kertakäyttökameraa päätyivät kodittomilla hyviin käsiin, ja myöhemmin kamerat palautettiin projektin tiimille jatkokäsittelyä varten. Tarkoituksena oli saada ikuistettua Lontoosta kodittomaksi jääneiden ihmisten näkemys, jota tavalliset ihmiset vain harvoin kokevat.

Sadasta kamerasta palautettiin peräti 80, joista saatiin yhteensä 2.500 valokuvaa. Niistä valittiin panelissa 20 parasta, jotka esiteltiin paitsi kalenterissa myös The London Photo Festival -tapahtumassa ja Amateur Photographer -lehdessä.

Ensimmäisen kerran projekti toteutettiin jo vuonna 2012, jonka jälkeen kalentereilla on kerätty kodittomille rahaa yli 60.000 euroa. Tänä vuonna kalentereita painetaan 5.000 kappaletta. Kalenterin voi tilata ja rahaa lahjoittaa tästä linkistä.

My London 2016
My London 2016
My London 2016
My London 2016
My London 2016
My London 2016