Johnny Deppin 16-vuotias tytär tuli kaapista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Johnny Deppin ja laulaja Vanessa Paradisin 16-vuotias tytär Lily-Rose Depp on ottanut osaa kampanjaan, jossa hän tunnustautuu olevansa biseksuaalinen. Lily-Rose poseerasi Self Evident Truth -nimisen kampanjan kuvassa, joka juhlii seksuaalivähemmistöjä.

Metro-lehti kertoo, että kampanjan tarkoituksena on kuvata 10.000 erilaista ihmistä, jotka kuuluvat johonkin seksuaalivähemmistöön ja haluavat tunnustaa sen kaikille esiintymällä Instagramissa julkaistavassa kuvasarjassa. Lily-Rose oli kampanjassa lähes viimeisiä kuvattavia, sillä häntä ennen jo 9.959 ehti juhlia kuvissa seksuaalista suuntautumistaan.

Kampanjan kuvaaja, taiteilija iO Tillet Wright, on ollut todella ylpeä nuoren Lily-Rosen rohkeudesta osallistua kampanjaan ja kertoa avoimesti olevansa kiinnostunut kummankin sukupuolen edustajista. Aiemmin Wrightin kuvattavana on ollut myös huippumalli Cara Delevingne, joka poseerasi viime vuonna We Are You -nimikoidussa paidassa.

#weareyou @iolovesyou @selfevidentproject

Kuva, jonka Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) julkaisi