Johnny Deppin 16-vuotias tytär tuli kaapista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Johnny Deppin ja laulaja Vanessa Paradisin 16-vuotias tytär Lily-Rose Depp on ottanut osaa kampanjaan, jossa hän tunnustautuu olevansa biseksuaalinen. Lily-Rose poseerasi Self Evident Truth -nimisen kampanjan kuvassa, joka juhlii seksuaalivähemmistöjä.

Metro-lehti kertoo, että kampanjan tarkoituksena on kuvata 10.000 erilaista ihmistä, jotka kuuluvat johonkin seksuaalivähemmistöön ja haluavat tunnustaa sen kaikille esiintymällä Instagramissa julkaistavassa kuvasarjassa. Lily-Rose oli kampanjassa lähes viimeisiä kuvattavia, sillä häntä ennen jo 9.959 ehti juhlia kuvissa seksuaalista suuntautumistaan.

Kampanjan kuvaaja, taiteilija iO Tillet Wright, on ollut todella ylpeä nuoren Lily-Rosen rohkeudesta osallistua kampanjaan ja kertoa avoimesti olevansa kiinnostunut kummankin sukupuolen edustajista. Aiemmin Wrightin kuvattavana on ollut myös huippumalli Cara Delevingne, joka poseerasi viime vuonna We Are You -nimikoidussa paidassa.

#weareyou @iolovesyou @selfevidentproject

Kuva, jonka Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) julkaisi

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat