Remontti paljasti aarteen lattialaattojen alta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Amerikkalaispari on tehnyt yllättävän löydön keittiöstään remonttinsa yhteydessä. Lattialaattojen alta nimittäin paljastui kätketty kassakaappi. Kassakaappi ei ollut ensimmäinen löytö, jonka he olivat tehneet asunnosta siihen muuttamisen jälkeen.

Pari oli nimittäin löytänyt erikoisen listan koodeista vanhasta lääkekaapista seinällä. Onneksi pariskunta oli säästänyt listan, sillä yksi koodeista sopi kassakaappiin, Telegraph-lehti uutisoi. Pari on julkaissut kuvat kassakaapista Imgur-palvelussa.

Piilotettu kaappi piti sisällään 51.080 dollaria, vanhan kirjan ja 1960-luvun viskipullon. Pariskunta ei ollut uskoa tuuriaan. Kassakaapin löytymisen ansiosta remontin budjetti todennäköisesti kasvoi kertaheitolla.

Finally, a good, safe, story.