Pussycat Doll ja Ed Sheeran erosivat – 13 vuoden ikäero oli liikaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pussycat Dolls -kokoonpanosta alunperin tunnetuksi tullut Nicole Scherzinger ja Ed Sheeran viihtyivät jonkin ajan toistensa seurassa ja alkoivat tapailemaan. Parin uutisoitiin kuitenkin jo pian tapailun aloittamisen jälkeen eronneen liian suuren ikäeron vuoksi.

Erohuhut ovat ilmeisesti huvittaneet laulajatarta, joka on ottanut kantaa median otsikoihin hauskalla Instagram-videolla. 24-vuotias Ed Sheeran ja 37-vuotias Nicole Scherzinger erosivat Metro-lehden mukaan liian suuren ikäeron vuoksi. Pari ei ehtinyt alkaneen ystävyytensä jälkeen tapailemaan romanttisessa mielessä toisiaan kuin pienen hetken, minkä vuoksi dramaattiset erouutiset ovat näyttäneet huvittaneen naista.

Scherzinger julkaisi Twitter-tilillään videon, jossa hän laulaa Ed Sheeranin herkän Thinking Out Loud -hitin mukana. Nainen kertoo sarkastisesti aihetunnisteissaan olevan todella tunteellisessa tilassa ja menettäneensä järkensä eron myötä. Lopun #NoMoreSheerzinger -tunniste ja sitä seuraavat itkunauruhymiöt paljastavat, että naisella taitaa edelleen olla kaikki todella hyvin.