Mies myi kenkiään saadakseen uuden munuaisen – Kanye West riensi apuun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Kanye Westillä on jokseenkin kyseenalainen maine mediassa hänen tempaustensa ja suorasukaisten kommenttien vuoksi. Nyt tähti on kuitenkin vaimonsa Kim Kardashianin kanssa aikeissa auttaa heille ennestään tuntematonta miestä pinteessä.

Yhdysvaltojen Michiganissa asuva Matt Neal jakoi taannoin Facebookissa-viestin, jonka mukaan hän kärsii munuaisten vajaatoiminnasta ja tarvitsee apua ongelmaansa. 26-vuotias mies kertoi olevansa valmis luopumaan Niken Yeezy-kengistään, jotta saisi uuden munuaisen entisen tilalle.

Uutinen kantautui pian Kanye Westin ja Kim Kardashianin korviin. TMZ-sivuston mukaan räppäri lupasi lahjoittaa Matt Nealille uudet Yeezy-kengät, mikäli mies joutuu luopumaan omistaan uusien munuaisten toivossa.

Matt Neal kertoi sittemmin Facebookissa kyynelehtineensä tuntemattomilta saamansa rakkauden ja tuen määrästä. Air Yeezy -kengät ovat syntyneet Niken ja Kanye Westin yhteistyönä. Kenkiä on valmistettu rajallinen määrä, ja ne ovat erittäin haluttu keräilykohde lenkkariharrastajien piirissä.

People are always joking that they would give a kidney for a pair of yeezy's!!Well here's your chance, I'm 26 with 2…

Posted by Matt Neal on 27. elokuuta 2015