Painajainen toteutui: Kantritähden vauva jäi autoon lukkojen taakse

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kantrilaulaja Carrie Underwood koki jääkiekkoilija-aviomiehensä Mike Fisherin kanssa kauhun hetkiä, kun he huomasivat lapsensa jääneen autoon lukittujen ovien taakse. Puolivuotias Isaiah oli autossa kahden koiran kanssa kuumana kesäpäivänä.

Underwood kertoi Chicago’s US 99.5 -radiokanavan haastattelussa, että toinen koirista oli astunut autossa napin päälle, joka lukitsee auton ovet. Pariskunta oli juuri ehtinyt nousta autosta ulos ja sulkea ovensa, ennen kuin tilanne tapahtui.

Kun vanhemmat kuulivat auton ovien naksahtavan lukkoon, menivät he molemmat paniikkiin. Tapaus sattui paahtavan helteisenä heinäkuun päivänä, jolloin lyhytkin hetki autossa saattaisi koitua lapsen ja lemmikkien kohtaloksi.

Carrien mukaan tilanne puistattaa häntä edelleen. Pariskunnalla ei ollut muita vaihtoehtoja kuin rikkoa auton ikkuna. Miken veli riensi heidän apuunsa ja ovet saatiin lopulta avattua. Onneksi perhe selvisi tilanteesta säihkädyksellä ja rikkoutuneella auton ikkunalla.

The Predators are in the playoffs! Just waiting to get called up! #PutMeInCoach

Kuva, jonka Carrie Underwood (@carrieunderwood) julkaisi

Happy #NationalDogDay everybody! Here are our babies, Ace and Penny Jean! Be good to your pets! Please spay and neuter! #Adopt

Kuva, jonka Carrie Underwood (@carrieunderwood) julkaisi