Nainen jätti auton ikkunat auki – mykistävä näky odotti palatessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viimeaikaiset karhu-uutiset saavat nyt jatkoa Yhdysvaltojen Tennesseestä kantautuvan tapauksen muodossa. Tällä kertaa otsot jäivät rysän päältä kiinni rikollisissa puuhissa. Gatlinburgissa asuva Kathy Gafford teki virheen jättäessään autonsa ikkunat auki työpäivän ajaksi.

Työkseen lomamökeistä huolehtiva nainen nimittäin huomasi maanantaina karhuemon murtautuneen pentunsa kanssa hänen ajoneuvoonsa.

– Pentu istui pelkääjän paikalla. Karhuemo istui kuskin paikalta ja näytti siltä, kuin se olisi valmiina lähtemään ajelulle. Jouduin karhun suorittaman autokaappauksen uhriksi, Gafford kuvailee Wate 6 -uutisille.

Karhut eivät onneksi kuitenkaan varastaneet naisen autoa. Sen sijaan eläinten kynsiin päätyi Kathyn käsilaukku ja autossa ollutta ruokaa. Nainen onnistui ottamaan tilanteesta kuvia, jotka hän sittemmin lähetti paikallisuutisten toimitukselle.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.