Avril Lavigne eroaa – katkeransuloinen kuva nettiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hollywoodin kuuluisimpiin rokkaripariskuntiin lukeutuva aviopari Avril Lavigne ja Chad Kroeger ovat ilmoittaneet hakevansa avioeroa. Laulajatar ilmoitti asiasta faneilleen Instagram-palvelun välityksellä. Tähtönen julkaisi netissä murheellisen viestin sisältäneen hääkuvan.

Avril Lavigne ja Nickelback-rokkari Chad Kroeger ovat olleet naimisissa vuodesta 2013 lähtien. Elite Daily -lehden mukaan parin erosta on huhuttu siitä lähtien, kun Avril nähtiin juhlimassa 30-vuotissyntymäpäiviään ilman aviomiestään. Vaikka pariskunnan suhde on rakoillut pitkään, ovat he yrittäneet ajoittain myös paikata sitä. Kaksi kuukautta sitten pari osti yhdessä uuden luksuskodin Los Angelesista.

Huhujen mukaan pari yritti lämmittää suhdettaan ostamalla 5,4 miljoonan dollarin asunnon yhdessä. Yrittämisestä huolimatta parin suhde kariutui. Lavignen mukaan pariskunta kasvoi erilleen, eikä eroon liittynyt draamaa. Lähipiirille ero ei ole tullut yllätyksenä.