Khloe Kardashian hurahti korsetteihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Khloe Kardashian on julkaissut Instagramissa kuvan kapeasta vyötäröstään. Tähtönen on vuosien ajan käyttänyt säännöllisesti korsettia ja muokannut sen avulla vyötäröään kapeammaksi.

Korsetilla treenaaminen on alkanut tuottaa tulosta, sillä Kardashianin vyötärö on kutistunut hämmästyttävän kapeaksi. Khloe on myös itse ihastunut tuloksiin ja hän on myöntänyt olevansa pakkomielteinen korsettinsa suhteen.

Daily Mail -lehden mukaan Khloe pitää korsettia yllään päivittäin. Kaunotar ei ole ainoa perheessään, joka on ihastunut vartalon muokkaamiseen korsetilla, sillä myös Kim ja Kourtney käyttävät säännöllisesti korsettejaan. Ehkäpä korsetin pitämisessä piilee salaisuus upean muodokkaaseen vartaloon, josta Kardashianin sisaret ovat tunnettuja.