Koira näkee unia – kirkuu kuin ihminen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit ovat suloisia nukkuessaan ja niiden unia on hauska seurata vierestä. Koirat näkevät yleensä todella pinnallista ja herkkää koiranunta, josta heräävät pienimpäänkin kolahdukseen. Eräs koirakaveri taisi kuitenkin olla todella sikeässä unessa sen omistajan tullessa katsomaan, mikä koiralla on hätänä.

YouTube-videolla isäntä kuvaa koiraansa, joka nukkuu omassa pienessä pedissään kerälle käpertyneenä. Koira taitaa nähdä jotain todella vauhdikasta tai pelottavaa unta, sillä se ääntelee ja kirkuu yllättävän kovaäänisesti.

Koiran kirkuminen muistuttaa lähes samanlaista ääntä kuin ihmisen huutaminen, mikä kuulostaa melko huvittavalta äänenlähteen ollessa vain pieni nukkuva koira. Monet koirat heiluttelevat tassuja unissaan ja tuhisevat, mutta tämä yksilö ei taida enää unissaankaan päästä vihollistaan karkuun ja on päätynyt kirkumaan apua.