Maailmanhistorian upein baarikohtaus videona – mahdoton määrä supertähtiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuvamaailma on saanut uuden virstanpylvään, jota ei tosin ole nähty koskaan oikeassa elokuvassa. Kyseessä on nimittäin parodiamielessä taidokkaasti lukemattomista eri elokuvista leikattu yksi ravintolakohtaus, johon on koottu historiallisen muhkea kattaus supertähtiä.

Kuvitteellinen kohtaus sijoittuu Hell’s Clubille, jossa kymmenittäin elokuvista tuttuja hahmoja kohtaa välienselvittelyn merkeissä. Star Warsista tutulle klubille ovat kokoontuneet elokuvan omien hahmojen lisäksi muun muassa Jean Claude van Damme, Wesley Snipes, pari Tom Cruisea, Al Pacino, John Travolta, Robocop, Will Ferrell, Sharon Stone, Mike Myers, Michael Douglas, Robert de Niro, Arnold Schwarzenegger, Michael Jackson, Jim Carrey ja Keanu Reeves.