Miesten päiväuni Kate Upton jätti herutuskuvat? Näin poseeraa nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Kate Upton on noussut viime aikoina otsikoihin aikaisempaa selvästi harvemmin. Sports Illustrated -lehden uimapukunumerostakin tunnettu povipommi nähtiin aiemmin päivittäin rohkeissa kuvissa, joissa hänen luomumuotonsa olivat pääosassa. Sittemmin tapahtui kuitenkin raju muutos.

Kate Upton tunnetaan julkisuudessa parhaiten muodoistaan, mutta viime aikojen Instagram-kuvissaan hän on muuttanut linjaansa selvästi konservatiivisemmaksi. Instagramissa hän peittää kurvinsa paria kuvaa lukuunottamatta arkisilla harmailla paidoilla. Linjamuutos ei ole ollut miesfanien mieleen, ja monet ovatkin kommentoineet odottavansa Uptonin paluuta aikaisempaan tyyliin.

Mallintöiden ohella Kate Upton on innostunut viime vuosien aikana myös näyttelemisestä. Tähti tullaan näkemään ensi vuonna The Layover -komediaelokuvassa. Uptonin ohella elokuvassa esiintyy toinen muodoistaan tunnettu tähti, True Detective -sarjasta tuttu näyttelijä Alexandra Daddario.

Kuva, jonka Kate Upton (@kateupton) julkaisi

Kuva, jonka Kate Upton (@kateupton) julkaisi

Kuva, jonka Kate Upton (@kateupton) julkaisi

Kuva, jonka Kate Upton (@kateupton) julkaisi