Bella Thorne lähti shoppailemaan bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähti Bella Thorne on tullut tunnetuksi näyttelijänä, laulajana ja mallina. Nuoresta iästään huolimatta hän on ehtinyt esiintyä jo yli 20 elokuvassa ja televisiosarjassa, ja parhaiten hänet tunnetaan Disneyn Shake It Up -sarjasta. Nyt nuori kaunotar on kuvattu shoppailemassa.

Bella Thorne ikuistettiin eilen ottamassa henna-tatuointia Venice Beachilla Los Angelesissa. Näytttelijä otti rennosti kulkemalla alueella bikineissä ja yhdessä poikaystävänsä Gregg Sulkinin kanssa.

17-vuotias Bella Thorne nousi taannoin otsikoihin julkaisemalla yhteiskuvia Pamela Andersonin pojan Brandonin kanssa. Bella ja Brandon ovat molemmat jakaneet sosiaalisessa mediassa kuvia toisistaan ja vaikuttaisi siltä, että pari deittailee. Brandon Lee on Pamela Andersonin ja Mötley Cruen jäsenen Tommy Leen poika.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash