Mies jäi kiinni pettämisestä – nainen pani auton myyntiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Olemme kuulleet monia tarinoita siitä, miten poika- tai tyttöystävät ovat suhtautuneet saadessaan toisen kiinni pettämisestä. Kosto on monissa tapauksissa ollut erittäin suloinen ja sitä se oli myös tällä kertaa, kun eräs nainen päätti myydä miehensä silmäterän verkossa.

Amy Estrada sai tietää miehensä pelehtineen toisen naisen kanssa ja valehdelleen hänelle siitä. Kuten kuvitella saattaa, Estrada ei suhtautunut uutiseen kovinkaan lempeästi ja päätti kostaa miehelleen. Estrada keksi täydellisen koston laittaessaan miehen Batmobile-tyyliin koristellun auton myyntiin Craigslist-sivustolle.

Miehen harmiksi auto oli Estradan ostama ja jäänyt sen vuoksi naisen nimiin, minkä vuoksi hänellä oli kaikki oikeudet myydä miehen Dodge Nitro -mallinen auto häneltä lupaa kysymättä.

Estrada oli alunperin ostanut auton miehelle lahjaksi, mutta kuullessaan hänen sivupuuhistaan mies ei enää ollut auton arvoinen. Estrada kirjoitti auton myynti-ilmoituksessa näkyvään kuvaan vielä hauskan tekstin, minkä ansiosta kaikki muutkin saavat tietää syyn auton myymiseen.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.