Poikabänditähti rahapulassa? Kauppaa Brit Awards -palkintoa eBayssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

1990-luku oli poikabändien kulta-aikaa, ja uusia yhtyeitä syntyikin kuin sieniä sateella. Yksi tunnetuista poikabändeistä oli englantilainen Five-niminen kokoonpano, johon kuului Sean Conlon, Ritchie Neville, Scott Robinson, Jason ’J’ Brown ja Abz Love.

eBay
eBay

Abz, oikealta nimeltään Richard Abidin Breen, on ilmeisesti pikkurahan puutteessa eikä vaali muistoja poikabändiajoiltaan, sillä mies on myymässä omaa palkintopystiään. Abz on laittanut eBay-sivustolle myyntiin saamansa Brit Award -palkinnon, josta on alettu huutamaan jo todella suuria summia.

Aluksi palkinnon hinta oli tuhansissa punnissa, mutta tällä hetkellä huutoja pystille on annettu jo 189 kappaletta, mikä on nostanut pystin hinnan huimaan 1.100.100 puntaan. Huutoaikaa kohteella on jäljellä vielä neljä päivää, ja Abz saakin nyt vain toivoa, että korkeimmat tarjoukset on tehty tosissaan.