Viisivuotiaat karkasivat päiväkodista tunnelin kautta – halusivat ostaa Jaguar-auton

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kaksi viisivuotiasta pikkupoikaa olivat saaneet omasta mielestään kuningasidean päiväkodissa ollessaan. Pojat olivat tulleet siihen tulokseen, että he olivat liian vanhoja ollakseen päiväkodissa ja ajellakseen leikkiautoilla. Pienokaiset päättivät lähteä ostamaan oikean auton.

Poikien pakeneminen päiväkodista muistuttaa vankilapakoa. Pienokaiset olivat nimittäin päivien saatossa kaivaneet tunnelin pihalla olevan aidan ali ja he karkasivat päiväkodista tunnelin kautta. Toinen pojista tiesi missä autoliikkeet sijaitsivat ja he lähtivät yhteistuumin kävelemään autokauppoja kohti.

Autoliikkeen myyjä yllättyi nähdessään nuoret pojat autokaupassa ja hän ilmoitti epäilyttävistä ”autonostajista” viranomaisille. Kiinnitotetut pojat kertoivat poliiseille, että he olisivat halunneet ostaa Jaguarin.

Siberian Times -lehden mukaan tapaus sattui Uralilla sijaitsevassa Magnitogorskin kaupungissa. Vaikka vanhemmat ovat olleet poikiensa tempauksesta järkyttyneitä, eivät he syytä päiväkotia tapahtuneesta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.