Jokaisen nörtin suosikkilelu: Radio-ohjattava Millennium Falcon kauppoihin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme keväällä Star Wars -fanista, joka oli rakentanut elokuvasarjasta tutun Millennium Falcon -aluksen kauko-ohjattavan miniversion. Nyt Han Solon alusta pääsevät lennättämään myös he, jotka eivät ole yhtä taitavia käsistään.

Air Hogs -yhtiö on lanseerannut niin pienten kuin isompienkin Star Wars -fanien iloksi kaupallisen kauko-ohjattavan Millennium Falconin. Kyseessä on siis eräänlainen UAV-kopteri, joka muistuttaa ulkoisesti valkokankaalla nähtyä alusta. Laite on varustettu valoilla sekä elokuvista tutuilla äänitehosteilla.

Air Hogin noin 100 euron hintainen Millennium Falcon lanseerattiin osana Force Friday -tapahtumaa. Käytännössä tapahtuman tarkoituksena oli mainostaa kauppojen hyllyille vanhempien kukkaroita tyhentämään saapuvia uusia Star Wars -leluja ja muita fanituotteita.