Delfiini hyppäsi suppailijan päälle – kamera tallensi yllätyksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Surffaajat ja melojat saavat kokea välillä hienoja hetkiä merellä kohdatessaan erilaisia kauniita villieläimiä. Nyt eräs suppailija pääsi kosketuksiin delfiinin kanssa, kun delfiini päätti tulla varastamaan surffaajan ottaman aallon.

Matt Minich ja Peter Nelson olivat SUP-lautailemassa Kalifornian Hermosa Beach -rannalla, kun he kohtasivat muutaman delfiinin. Delfiinit eivät ole kovinkaan epätavallinen näky lainelautailua harrastaville, mutta Minich pääsi tällä reissullaan yllättävänkin lähelle delfiiniä joutuessaan sen tönäisemäksi.

Minich oli juuri ottamassa ison aallon haltuunsa, kun hän näki kolme delfiiniä uimassa kohti saman aallon sisällä. Delfiini ei nähnyt edessä olevaa Minichiä ja se syöksyi hurjaa vauhtia miestä kohti hyppäämällä aallon sisältä suoraan miehen päälle. Sekä mies että delfiini taisivat säikähtää tilannetta, mutta onneksi kumpikaan ei loukkaantunut.