Rattijuoppo yritti esitellä taitojaan – karmaiseva seuraus

Ohhoh! · Annukka Heikkilä

Venäjällä liikenneonnettomuudet ovat todella yleisiä, minkä vuoksi moni raju tilanne onkin taltioitu juuri itänaapurimme maanteiltä. Moni on asentanut autonsa kojelautaan kiinnitettävän kameran juuri onnettomuuksien varalta, minkä ansiosta yksi hurja tapaus tallentui jälleen videolle.

YouTube-videolla nähdään onnettomuus, joka tallentui perässä ajavan kuskin kameraan. Videolla näkyy, miten auto hurjastelee ja ajaa ohi todella lujaa vauhtia. Kuski välkyttelee auton valoja ja menettää nopeasti autonsa hallinnan. Auto osuu tien reunassa oleviin tolppiin, minkä seurauksena se kääntyy ympäri.

Takana oleva auto ehtii onneksi reagoimaan ja pysähtymään huomatessaan, että edellä ajava kuski tulee kolaroimaan todella pahasti autonsa kanssa. Auto kääntyy kovista vauhdeista ympäri osuessaan tolppiin ja pyörähtää näyttävästi katolleen.