Automurrolle nolo päätös – rysän päältä kiinni

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalaismies tyrmistyi nähdessään naisen penkovan hänen autoaan. Mies käynnisti kameransa ja kuvasi videolle varkaan toimet. Nainen oli niin uppoutunut rikolliseen operaatioonsa ettei hän huomannut, että häntä kuvataan videolle.

Varas keräsi syliinsä autoon jätetyt tavarat ja sitten hän kääntyi ympäri poistuakseen paikalta. Naisen yllätykseksi autonomistaja seisoi hänen takanaan. Kun mies kysyi naiselta, mitä hän luuli tekevänsä, alkoi nainen puhua espanjaa.

Metro-lehden mukaan nainen esitti, ettei hän ymmärtänyt englantia. Lopulta paikalle saapui nainen, joka osasi puhua espanjaa. Varas meni hämilleen ja yritti keksiä tekosyyn teolleen. Tilanne oli kuitenkin päättynyt nolosti ja mies kertoi soittavansa poliisille. Sen lisäksi, että varas oli jäänyt rysän päältä kiinni, oli hänen tekonsa tallentunut videolle.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.