Yrittäjän erikoinen piina: ”Pakettiautossani asuu demoni!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englantilaisen yrittäjän arki on muuttunut haasteelliseksi riivatun pakettiauton takia. Jäteastioiden pesupalveluita tarjoava yrittäjä Paul Friday on vakuuttunut siitä, että hänen työautossaan asuu demoni.

Mirror-lehden mukaan kaikki alkoi siitä, kun Paul osti autoonsa uuden generaattorin. Pian sen jälkeen Fridayn kotona alkoi kummitella. Kun paikalle kutsuttu manaaja siunasi perheen kodin, muutti demoni asumaan miehen pakettiautoon.

54-vuotias yrittäjä kertoi, että asunnosta häädetty demoni yrittää saada hänet hengiltä. Miehen Ford Transitissa on tapahtunut selittämättömiä ja vaarallisia asioita yli vuoden ajan. Friday kertoi, että auton jarruja on peukaloitu ja kerran hänen autonsa sisätiloihin oli kaadettu litratolkulla polttoainetta.

Miehen mukaan autossa oleva generaattori myös lakkasi toimimasta lähes säännöllisin väliajoin. Kun mies vei generaattorin korjattavaksi, kerrottiin hänelle, että johdot olivat tuhoutuneet. Korjaajan mukaan mikään ei selitä sitä, että laitteen johdot tuhoutuivat useita kertoja vuodessa.

Epätoivoinen Paul laittoi autonsa myyntiin eBay-verkkokauppaan. Friday kertoi, että myynti-ilmoituksen laittamisen jälkeen demoni suuttui entisestään. Paul kertoi, että sen seurauksena auton lattiaa oli revitty kappaleiksi. Jää nähtäväksi, saako Paul riivattua autoaan myytyä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.