Vladimir Putin ja Elton John tapaavat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vladimir Putin on tunnetusti hyvin voimakkaasti homoliittoja vastaan. Elton Johnin mielestä Putinin mielipiteet menevät asian suhteen liian äärimmäisyyksiin, minkä vuoksi Elton on halunnut jo pidemmän ajan saada mahdollisuuden jutella Putinin kanssa.

Eltonin toiveet käyvät viimein toteen, sillä Putin on luvannut tavata Eltonin teekupposen äärellä. Elton John julkaisi Instagram-tilillään kuvan Putinista ja kertoi, että hänellä oli ilo saada keskustella Venäjän presidentin kanssa vihdoin puhelimitse.

Elton kertoi olevansa innoissaan siitä, että hän tulee saamaan mahdollisuuden keskustella myös kasvotusten Putinin kanssa seksuaalivähemmistöjen oikeuksista Venäjällä.

Elton John on aiemmin toivonut pääsevänsä Putinin juttusille, sillä Elton halusi tietää edes yrittäneensä kääntää presidentin pään ja pehmentää hänen jyrkkiä mielipiteitään. Putinin tiedottajat ovat kuitenkin kommentoineet Metro-lehdelle, että heidän mukaansa presidentti ei ole edelleenkään samaa mieltä Elton Johnin kanssa homoliittoja koskevissa asioissa.