Myytinmurtajat tekivät kumiankkapommin – tulos kuin mielenosoituksesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Myytinmurtajat Jamie ja Adam nauttivat ohjelmallaan huippusuosiota ympäri maailmaa, ja ajoittain he ottavat kantaa ajankohtaisiin aiheisiin verkkovideoillaan. Stara paljasti taannoin millaista ääntä kumiankkojen armeija piti kaupassa niitä painettaessa.

Nyt myös Myytinmurtajat on ottanut kumiankat käsittelyynsä vastaavalla tavalla, ja nyt verkossa nähdään miten Adam Savage innostuu päästessään antamaan eri tavoilla kyytiä koko joukolle kumiankkoja.

The Duck Bomb

And now I present to you … the DUCK BOMB. — Adam #duckarmy

Posted by Jamie and Adam on 14. syyskuuta 2015

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat