Vain Elämää alkaa huomenna – syksyn radiohitti on tässä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen televisioviihteen suurimpiin ilmiöihin jo vuosia lukeutunut Vain Elämää jatkuu huomenna perjantaina neljännen tuotantokauden jaksoilla. Nyt Nelonen on paljastanut ensimmäisen jakson biisilistan ja julkaissut upean maistiaisen syksyn takuuvarmasta radiohitistä.

Huomenna Vain Elämää -sarjassa nähdään Virve ”Vicky” Rostin päivä, jolloin muut artistit esittävät omia versioitaan Rostin kappaleista. Eräs etukäteen kohutuimmista esityksistä on Antti Tuiskun versio ikivihreästä Sata salamaa -hitistä. Muita ohjelmassa mukana olevia tähtiä ovat tällä kaudella VilleGalle, Pave Maijanen, Maija Vilkkumaa, Anssi Kela ja Sanni.

Vain Elämää -tuotantokauden jaksot:

18.9. Virve Rostin päivä

25.9. VilleGallen päivä

2.10. Maija Vilkkumaan päivä

9.10. Antti Tuiskun päivä

16.10. Anssi Kelan päivä

23.10. Sannin päivä

30.10. Pave Maijasen päivä

6.11. Duettopäivä